Algemene voorwaarden

Welkom! Voordat je een fantastische tijd tegemoet gaat op ons prachtige landgoed en kunt gaan genieten van de natuur, willen wij je graag attenderen op de volgende punten.

Algemeen

  1. Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je de bosvilla of de kampeerplaats persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je het huisje of de kampeerplaats, en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/ bosvilla/ kampeerplaats of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden door Landgoed De Eendracht.
  2. De bosvilla’s wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekbedden, kussens, etc. voor het hele gezelschap dat reserveert. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer dan zo spoedig mogelijk Landgoed De Eendracht. Zij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen.
  3. Je bent als gast verplicht ons binnen 24 uur na aankomst te waarschuwen in geval van schade in of aan het gehuurde.
  4. Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met het gebruiken van de accommodaties van Landgoed De Eendracht (brand- en waterschade). Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten. Landgoed De Eendracht zelf heeft het verhuurde en (bij)gebouwen ook verzekerd (opstal en inboedelverzekering). Daar is men toe verplicht.
  5. Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast Landgoed De Eendracht nooit de toegang tot het gehuurde, hetzij de campingplaats, hetzij de bosvilla mag weigeren als hierom gevraagd wordt.

Overige bepalingen en huisregels

Roken is niet toegestaan in de bosvilla’s. Feesten en evenementen zijn niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van het boekingsbedrag. Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van het boekingsbedrag. Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van het boekingsbedrag. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van het boekingsbedrag.