Het landgoed

Vrouwenpolder en haar omgeving is een stuk historie van het Walcherse landschap in Zeeland. Wij willen je daarvan laten genieten en laten ervaren hoe mooi en prachtig dit gebied is. Omdat het zo uniek is, voelen wij ons verplicht om er bewust en zuinig mee om te gaan; dat doen we graag samen met jou als gast. Wij zorgen ervoor dat de dingen die we doen, de gebouwen die we bouwen en de natuur op en om het Landgoed heen, passen bij het landschap. In de inrichting en beplanting van ons terrein kijken we altijd naar de passende mogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf bij ons kunt opladen, ontspannen, ontdekken en bijzondere ervaringen en ontmoetingen hebt. Dat je alle tijd hebt kunnen vinden voor jezelf, je partner, je gezin of vrienden, om als dierbare herinneringen mee te nemen naar huis. Wij hechten er waarde aan dat je je welkom voelt en dat je voelt dat wij blij zijn met jou als gast.

Ons landgoed

De kern van ons landgoed is de stalling en verzorging van paarden. Met de faciliteiten is het een unieke plek om paardensport met recreatie te combineren. Wij bieden unieke verblijven voor onze gasten. Op ruim 13 hectare staan vier luxe bosvilla’s aan de rand van ons eigen bos en vier glamping domes met weids uitzicht over het Walcherse landschap. Aan de andere kant van ons landgoed ligt een prachtige, kleine natuurcamping met ruime plekken van 200 m2. Rondom het landgoed en in ons bos liggen onze eigen privé wandel- en ruiterpaden waar onze gasten gebruik van kunnen maken.