Natuurcamping in de Walcherse polders

Kamperen in de natuur met veel ruimte en privacy, weg van de drukte

Verscholen in het polderlandschap hebben we in totaal zeven grote kampeerplaatsen met vrij uitzicht over het prachtige Walcherse landschap. Zwemparadijzen, animatieteams en speeltuinen kom je op onze camping niet tegen. Het kampeerterrein is dan ook enkel voor volwassenen, ofwel een ‘adults only’ camping.

Vanuit je 200m2 ruime kampeerplaats geniet je optimaal van de natuur en word je iedere ochtend wakker door het gekwetter van de vogels. Goed mogelijk, dat je ook een paard langs het terrein naar hun wei ziet lopen. En mocht dit nog niet genoeg zijn: op mooie zomeravonden zie je bij zonsondergang de herten en de hazen over de velden lopen. Wanneer je wandelt over het landgoed én heel stil bent, kun je zelfs oog in oog met een hert komen te staan. Kortom, de perfecte plek voor een relaxte vakantie.

Comfort

Geef je gerust over aan het ritme van de natuur, zonder in te leveren op comfort –  onze kampeerplaatsen zijn allemaal standaard voorzien van o.a. 16 Ampère stroom, eigen water aan- en afvoer en wifi. De rijgedeelten zijn voorzien van doorgroeitegels, zodat je caravan op een stevige ondergrond kom te staan.

Ook is er een sanitairgebouw aanwezig met vier douches en vier wc’s.

Autovrij

Respect en liefde voor de omgeving staan dus bij ons centraal. Daarom zijn auto’s, radio’s en alles wat voor verstoringen zorgt niet toegestaan (campers dus alleen als deze tijdens het verblijf niet worden verplaatst). Hierdoor blijft de natuur in zijn oorspronkelijke staat en worden de bewoners van het landgoed (denk aan paarden, herten, konijnen en wildvogels) niet gestoord. Ook je buren op de camping kunnen zo van hun rust genieten. Uiteraard mag je met je auto wel het terrein op voor het op- en afbouwen van je kampeermiddel. Tijdens je verblijf kun je van de parking bij de oprit van het landgoed gebruik maken.