Natuurcamping op Walcheren

Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur met veel ruimte en privacy, weg van de drukte? Kom dan ontspannen op onze natuurcamping op Walcheren. Verscholen in het polderlandschap hebben we in totaal elf kampeerplaatsen met vrij uitzicht over het mooie achterland van Walcheren.

Onze 7 kampeerplaatsen zijn allemaal ruim 200m2 en standaard voorzien van o.a. 16 Ampère stroom, eigen water aan- en afvoer en wifi. De rijgedeelten zijn voorzien van doorgroeitegels, zodat caravans op een stevige ondergrond staan.

Bij ons ervaar je het ultieme kampeergevoel: genieten van buiten, de zon en de rust. Respect en liefde voor de omgeving staan hier altijd centraal, dit betekent dat je caravan, vouwwagen of tent op een groot veld staat, met weids uitzicht over het prachtige Walcherse landschap. Hier geniet je optimaal van de natuur, word je iedere ochtend wakker door het gekwetter van de vogels en zie je de paarden langs het terrein naar hun wei lopen. Geef je gerust over aan het ritme van de natuur!

Op mooie zomeravonden zie je bij zonsondergang de herten en de hazen over de velden lopen. Wanneer je wandelt over het landgoed én heel stil bent, kun je zelfs oog in oog met een hert komen te staan.

Bijzonder kamperen in Vrouwenpolder

Zwemparadijzen, animatieteams en speeltuinen kom je op onze camping niet tegen. Wanneer je lekker wilt eten of van een drankje wilt genieten op het terras, dan is het gastvrije Vrouwenpolder de ideale plek.

Autovrije, adults only camping

Omdat rust en stilte centraal staan op onze natuurcamping zijn auto’s, radio’s en alles wat voor verstoringen zorgt niet toegestaan (campers alleen als ze tijdens het verblijf niet worden verplaatst). Hierdoor blijft de natuur in zijn oorspronkelijke staat en worden de bewoners van het landgoed (paarden, herten, konijnen en wildvogels) niet gestoord. Ook je buren op de camping kunnen zo van hun rust genieten. Uiteraard mag je met je voertuig wel het terrein op om je kampeerplaats op- en af te bouwen. Tijdens je verblijf kun je de auto parkeren op de parkeerplaatsen buiten het kampeerterrein. Bovendien is onze natuurcamping op Walcheren enkel voor volwassenen, ofwel een ‘adults only’ camping.

Tarieven (incl. 2 personen + toeristenbelasting)

01 april 23 juni €25
23 juni 01 september €30
01 september 31 oktober €25
Seizoensplaats 01 april 31 oktober €2.200
Voorseizoensplaats 01 april 23 juni €750
Naseizoensplaats 01 september 31 oktober €450