Een fijn thuis voor je paard - op een van de mooiste plekken van Walcheren

Een klein deel van de dag ben jij er, maar de rest van de tijd moet je paard het zonder jou doen. Geen probleem, bij Landgoed De Eendracht staat je paard namelijk 24/7 gezellig samen met zijn vrienden en heeft genoeg ruimte om te bewegen.

HIT-Actiefstal®

In onze HIT-Actiefstal leeft op dit moment een kudde van 26 paarden. Ruinen en merries, jong en oud. De ruimtelijk verdeelde elementen moedigen hun aan veel te bewegen.

Deze elementen zijn:

1 Rustruimte/ ligruimte
2 Marktplaats/ ruwvoer plaats
3 Voerstation voor krachtvoer
4 Drinkplaats
5 Looppaden/ paden met verschillende bodems
6 Rol- en speelplaats

Meer informatie over het HIT actieve stalconcept vindt je hier.

Paddockstal

Niet voor elk paard is het HIT-actiefstal concept weggelegd. En al helemaal niet voor elke eigenaar. Vindt jij het fijner dat je paard elke avond in zijn eigen stalletje kan slapen en alleen overdag met zijn vrienden in de wei loopt? Dan zijn onze paddockstallen misschien iets voor je. Elk paard heeft hier zijn ruime box (4,00 x 3,50) en daarnaast toegang tot een ruime paddock welke voorzien is van rubberen tegels. Dit voorkomt niet alleen maar glijpartijen maar maakt ook een gebruik het hele jaar door mogelijk. Ook staat de paarden een grote hooiruif ter beschikking waaruit ze 24 uur hun hooi kunnen eten. Meer over ons ruwvoer lees je hier.

Jouw paard verhuizen naar Landgoed De Eendracht?

Schrijf je dan hier vrijblijvend in voor onze wachtlijst. Zodra er een plek vrijkomt kijken wij aan de hand van de wachtlijst en de ingevulde gegevens welk paard het beste matcht bij onze kudde. Wij nemen minimaal 1 maand vóór de mogelijke verhuizing contact met je op om een afspraak in te plannen, ook dit is vrijblijvend.

Integraties zijn meestal erg spannend voor paardeneigenaren… In onze blog lees je meer over integraties.

Tarieven 2024

HIT-Actiefstal €405
Paddockbox €505

Inclusief:

  • Premium krachtvoer van Agrobs (Alpengrün Müsli of Alpengrün Seniormüsli)
  • Premium mineralen van Agrobs (Naturmineral of Seniormineral)
  • Hooi ad libitum uit ruiven: keuze uit drie hoogwaardige soorten ruwvoer (Duits kruidenhooi, Graszaadhooi, kuil)
  • Dagelijks uitmesten m.u.v. zon- en feestdagen
  • Zomers dagelijks weidegang met een merrie-, ruinen-, seniorengroep (minimaal 8 uur per dag) of met de actiefstalkudde.

Meer over ons paardenvoer.